Parteneri

TOXAPEL

Un serviciu de urgenta pentru intoxicatii.
TOXAPEL este rezultatul eforturilor specialistilor singurei Sectii de Toxicologie Pediatrica din Bucuresi care functioneaza in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, la initiativa si sub indrumarea Prof.dr. Coriolan Ulmeanu si dr. Viorela Gabriela Nitescu.

24 de ore din 24
Tel:   021 2106282 – 021 2106183

 

COPILUL.RO

Este un site de informare pentru tinerele mămici şi un sprijin care le oferă şansa de a interacţiona în comunitatea celor mai curioase şi mai bine informate mămici. Copilul.ro este un ghid pentru familiile care îşi doresc un copil, un sprijin pentru femeia însărcinată şi un ajutor de nadejde pentru actualii părinţi în căutare de informaţii sau de resurse pentru a îmbunătăţi relaţia cu micuţul lor şi pentru a înţelege mai bine universul copiilor.

ASOCIATIA M.A.M.E

Constiente de rolul important pe care il avem in calitate de parinti la cresterea si educarea copiilor nostri, ne-am alaturat proiectului “Ce face copilul meu?” prin semnarea unui acord de parteneriat cu Asociatia Nationala a Tatilor din Romania.

A.N.T.R. a initiat acest proiect, ce are ca scop monitorizarea (la solicitarea parintilor) copiilor cu probleme: comportamentale, absenteism scolar, consum de tutun, alcool, droguri…etc.  Video “Bond, tati Bond”
Prima TV – Focus

Este greu de crezut ca poti intalni copii sau adolescenti care sa nu fi comis cel putin o fapta nedorita. Avem inclinatia fireasca de a ne gandi si a vorbi despre copii la modul cel mai frumos. Nu este nimic rau in asta, mai ales stiind faptul ca  fiecare din noi se naste suflet pur si implicit fara de pacat. Totusi, daca este asa, de ce cunoastem notiunea de “delicventa juvenila”? Poate pentru ca fiecare parinte este responsabil pentru ceea ce “creste in ograda”, pentru ceea ce avem mai tarziu in scoli, pentru acei inocenti ce devin infractori, pentru copiii cu copii, pentru “consumurile” lor: droguri, literatura pornografica, diferite jocuri violente, sangeroase, etc.

Noi “mamele” avem speranta ca prin aportul nostru la acest proiect,  vom contribui alaturi de “tati” la diminuarea ratei delicventei juvenile si la insanatosirea societatii in care traim. Sa fii parinte, este poate experienta cea mai dificila, solicitanta si generatoare de satisfactii.
Parintii sunt fundamentul familiei. Noi suntem primii si cei mai importanti profesori si modele pentru copiii nostri.

www.asociatiamame.com