MONITORIZARE
copii, elevi, studentiParinti ! Stiti ce fac copiii vostri acum ? NU ? Puteti sa ne contactati si impreuna sa aflam raspunsul ! Ei sunt viitorul nostru.Pentru mai multe informatii sunati la tel.: 0731165900

A.N.T.R. CONTINUA SA SE IMPLICE !

AUTORITATILE STATULUI TAC !!!
COPIII CONTINUA SA MOARA !!!
A.N.T.R. SE LUPTA DE 10 ANI CU “MORILE DE VANT”

Tatăl meu e detectiv, se implică afectiv

Copiii din România şi-au serbat, ieri, taţii, de ziua lor. Capii familiei au şi un ONG, prin care vor să fie la fel de vocali în societatea civilă, ca mamele

La 14 ani, Răzvan a fost pe marginea prăpastiei. Pe drumul dintre şcoală şi casă şi-a făcut prieteni noi. Alături de noii săi amici, a început cu bere, apoi cu tărie şi în câteva luni au pus gheara pe el etnobotanicele. Povestea lui Răzvan este una dintre zecile care continuă în mod fericit datorită celor de la Asociaţia Naţională a Taţilor din România (ANTR).

În câteva grădiniţe din ţară s-a serbat, ieri, „Ziua Tatălui”, ocazie cu care capul familiei a demonstrat că poate să fie la fel de prezent în societatea civilă, ca şi mama. „Nu suntem misogini, noi colaborăm cu asociaţiile de mame, iar interesul nostru principal este cel al copilului”, explică preşedintele ANTR, Costin Jugurică.

Pe urmele copilului

Prin principalul program al asociaţiei, „Ce face copilul meu?”, în aproximativ doi ani şi jumătate s-a lucrat la peste 150 de cazuri . Read more »

PROIECTUL A.N.T.R., “CE FACE COPILUL MEU ?” NOI SUNTEM SEGMENTUL DINTRE SCOALA SI FAMILIE !

Proiect

“Ce face copilul meu?”

“Supraveghere activă

REDUCEREA COMPORTAMENTELOR DE RISC LA COPII ȘI ADOLESCENȚI, IN CONTEXTUL CRESTERII RATEI MORTALITATII SI A DELINCVENTEI JUVENILE, CA URMARE A CONSUMULUI DE DROGURI

*

SERVICII DE PROTECȚIE A COPIILOR DIN PARTEA COMUNITĂȚII, A PĂRINȚILOR, A FAMILIILOR PRIN MIJLOACE ACTIVE DE MONITORIZARE”

Obiectiv general

Dezvoltarea unui serviciu activ de prevenire a consumului de droguri, a infractionalității juvenile, a abandonului școlar, a comportamentelor de risc care afectează categoriile de copii și tineri din toate şcolile în procesul instructiv-educativ. Proiectul își propune supravegherea spațiului public de desfășurare a elevilor, după si in timpul orelor de şcoală, în vederea petrecerii în siguranţă, util şi plăcut, a timpului sau de orientare a copiilor cu comportament de risc către mediul școlar care își păstrează rolul de organizator. Read more »

Parteneriat între Agentia Nationala Antidrog si societatea civila

A.N.T.R. a participat la simpozion Agentia Nationala Antidrog (A.N.A.)

Agentia Nationlã Antidrog (ANA), cu sprijinul Biroului Natiunilor Unite
pentru Droguri si Criminalitate (UNODC) România, a organizat, în perioada
17 – 19 octombrie 2011, o întâlnire de consolidare a parteneriatului cu
societatea civilã, reprezentatã prin principalele organizatii
neguvernamentale angrenate în lupta împotriva drogurilor.

Miting anti-etnobotanice

A.N.T.R. a participat luni 14 feb. 2011 in Piata Victoriei la mitingul de
stopare a FLAGELULUI ETNOBOTANICELOR.
Speram ca autoritatile din “Palatul Victoria”, au inteles ca NU toleram sa
negocieze cu sanatatea copiilor nosti !